Каталог товарів
UA
Обране

Швейні машини в Білій Церкві

Пошиття одягу - це складне майстерність, яке стає простіше, якщо у вашому арсеналі є спеціальний прилад. В якості такого пристрою застосовується спеціалізована швейна машинка - в Білій Церкві її можна купити в нашому інтернет-магазині за привабливою ціною. Великий каталог містить кращу продукцію від провідних виробників: Janome , Brother , Pfaff , Singer та ін. Вам залишиться тільки вибрати машинку відповідно до поставлених цілей.

Основні різновиди

Спеціалізований магазин «Швейний світ» дає можливість замовити не тільки побутову модель, але і прилад, розрахований на пошиття одягу і текстильних виробів під замовлення. Залежно від призначення вибирається потужність, якої буде володіти швейна машинка. У Білій Церкві для майстринь представлений наступний асортимент моделей:

  1. Електромеханічні . Така техніка популярна серед початківців швачок, так як можна підібрати просту машинку з мінімальною кількістю рядків. Якщо займаєтеся масовим пошиттям виробів, то можна купити більш функціональну модель (наприклад, JANOME 1522GN, PFAFF SMARTER 130S або ін.). Електромеханічні прилади здатні порадувати великим вибором рядків, продуктивною роботою, простим управлінням і компактним розміром.
  2. Комп'ютерні . У продажу швейні машинки такого типу від 5 тис. Грн. У Білій Церкві представлені моделі, що володіють вбудованим мікропроцесором. Це дозволило автоматизувати багато процесів, виводячи інформацію на екран, що робить пошиття простим, швидким і зручним.
  3. Швейно-вишивальні . Це прилади, здатні виконувати кілька функцій: зшивати елементи і декорувати вироби. Машинки мають більш ніж тисячею операцій. Частина з них працюють в автоматичному режимі.

Щоб домогтися якісних зрізів, використовується оверлок. У його комплектацію входить ніж, завдяки якому зайва тканину зрізається. Для роботи з трикотажними полотнами в Білій Церкві можна купити распошивалки, що створює еластичний шов.

Якщо хочете мати два прилади, але економите місце, тоді раціонально придбати коверлок. Він поєднує в собі функції одночасно двох приладів: оверлока і распошивалки.

Швейна машина в Білій Церкві доступна в асортименті за привабливою вартістю. Доставка здійснюється оперативно по місту і всій Україні.