Каталог товарів
UA
Обране

Швейні машини в Хмельницькому

Якщо вам потрібна якісна швейна машинка в Хмельницькому, то рекомендуємо вам звернутися в наш інтернет-магазин. Ми займаємося продажем обладнання та аксесуарів для хобі і професійної діяльності, пропонуємо клієнтам широкий асортимент товарів за доступними цінами.

У нашому каталозі ви знайдете:

  1. Електромеханічні машини. Вважаються найбільш поширеними і недорогими. Прекрасно підходять для побутового використання. Прийшли на зміну класичним механічним машинкам, в яких ротор приводився в рух за рахунок мускульної сили. В електромеханічних є вбудований двигун, який включається шляхом натискання на педаль.
  2. Комп'ютерні швейні машини . Вважаються більш просунутими, працюють за заздалегідь заданою програмою. У них вбудовано безліч додаткових функцій. Подібна техніка відмінно підходить для професійних швачок. Її вартість вище, ніж у класичних машин, але можна робити значно більше операцій.
  3. Оверлоки . Подібні швейні машини в Хмельницькому необхідні для обробки швів. Вони використовуються для зшивання різних деталей, обметки країв і обрізки надлишків тканини.
  4. Швейно-вишивальні апарати . Це спеціалізоване обладнання, яке застосовується для прикраси різних предметів. З його допомогою можна покривати візерунками будь-які тканини. Як правило, агрегат є комп'ютерним. Його можна програмувати, заносити в пам'ять нові дані та ін.
  5. В'язальні машини . Дозволяють створювати різні предмети: шарфи, шапочки, шкарпетки, светри та ін. Дуже добре зарекомендували себе в справі. Їх зазвичай купують майстри, які займаються в'язанням на постійній основі.

Також в інтернет-магазині «Швейний світ» ви зможете замовити коверлоки, машини прямого і ручного стібка, лекала, лінійки, ножиці, нитки, голки та інші аксесуари.

Як вибрати

Якщо ви хочете купити якісну машинку, яка буде відповідати всім вашим вимогам, то не рекомендуємо вам поспішати. Спочатку розберіться, як саме ви плануєте її використовувати, що буде шитися, в яких обсягах:

  1. Недорогі побутові моделі - відмінний варіант для будинку. Незважаючи на низьку ціну, вони добре зарекомендували себе в справі. Їх відмінності від професійних апаратів - невисока швидкість шиття і обмежений набір функцій (є всі базові опції).
  2. Враховуйте тип приводу. Електромеханічний найбільш доступний. Ціни в цьому сегменті мінімальні. Комп'ютерні моделі дорожче, але дозволяють автоматизувати процес.
  3. Типи стібків і їх кількість. Для побутового використання цілком достатньо десятка варіантів, а для професійного їх кількість може сягати кількох сотень.
  4. Тип човника. Він може бути горизонтальний, вертикальний або роторний. Перший встановлюється на недорогі моделі. Він відрізняється зручністю експлуатації. До переваг другого можна віднести тривалий термін служби. Третій тип промисловий, він дозволяє шити максимально швидко і без зупинок.
  5. Можливість регулювання швидкості. Зустрічається у електромеханічних моделей. Змінюючи темп, ви зможете домогтися більш якісних стібків.

Якщо у вас залишилися питання, ви хочете замовити швейну машину з доставкою по Україні, то звертайтеся до нас. Ми детально проконсультуємо вас і допоможемо підібрати апарат, який ідеально підійде під ваші вимоги. На всю продукцію є офіційна гарантія.