Каталог товарів
UA
Обране

Швейні машини в Кременчуці

Самостійне створення одягу та домашнього текстилю - дуже захоплююче заняття. Щоб не робити все вручну, варто придбати швейну машину. У Кременчуці це можна зробити на нашому сайті. Запропоновано каталог моделей різних класів. В «Швейна світі» ви зможете знайти техніку, яка абсолютно підходить під ваші запити.

Для початківців і професіоналів

У нашому інтернет-магазині є техніка різних класів. Початківці і всі ті, хто використовує машинку тільки для побутових потреб, оцінять електромеханічні . Подібні моделі справляються з 10-15 типами рядків, в напівавтоматичному режимі можуть викидати петлі. Серед переваг відзначимо зрозумілий інтерфейс і просту експлуатацію.

Якщо потрібна більш просунута модель швейної машинки, в Кременчуці можна замовити комп'ютеризовану . Вона відрізняється від першого типу, призначена в більшій мірі для напівпрофесійного, а не для побутового застосування. Відповідно, і ціна вища. Кількість програм в окремих моделях обмежується тільки фантазією користувача, так як можна створювати абсолютно унікальні, власні.

Якщо вирішите розвиватися в майстерності пошиття, наприклад, трикотажних речей, то без Коверлоки або Розпошивальні машинки не обійтися. Перший варіант - комбінована техніка, яка відразу обрізає краї виробу і обробляє їх спеціальної еластичної рядком. Крім того, на ній можна шити трикотаж будь-якої товщини і щільності. Що стосується распошивалки, вона ж Плоскошовні машина , то така спеціалізована техніка підходить для тонких тканин, що тягнуться.

Здійснюємо продаж швейно-вишивальних, в'язальних машинок і оверлоков. Якщо потрібна консультація, звертайтеся до наших менеджерів по телефону або замовляйте зворотний дзвінок.

Основні характеристики

Якщо знаєте, на які критерії необхідно звертати увагу при виборі машинки, то купити її нескладно. Наші консультанти рекомендують дивитися на такі моменти:

  • типи тканин. Далеко не всі машинки справляються з тонкими, делікатними матеріалами або з щільними, наприклад, пальтова. Тому слід визначитися, що переважно будете шити. Зверніть увагу на технічні характеристики моделей, на те, з якими тканинами вони можуть працювати;
  • частота експлуатації. Від регулярності роботи зі швейною машинкою залежить вибір типу човника. Так, горизонтальний механізм підходить для періодичної експлуатації. З ним зручно працювати, він не потребує частого обслуговування. Горизонтальний - рішення для напівпрофесійної і промислової техніки, яка активно експлуатується. Відрізняється зносостійкістю;
  • кількість виконуваних рядків. Більшою мірою вартість техніки залежить саме від цього параметра. Чим більше швів за допомогою машинки можна зробити, тим краще, але тільки за умови, що регулярно буде застосовуватися хоча б 50-60% від загальної кількості. Інакше переплачувати за великий функціонал нераціонально.

Звертайте увагу на додаткові можливості. Корисним буде наявність Нитковтягувач, особливо якщо справа стосується оверлока, Коверлоки, распошивалки, або якщо техніка експлуатується дуже активно. Коли планується працювати з різними тканинами, важливий доступ до регулювання тиску лапки, причому бажано, щоб ця функція була автоматичною.

Доставка швейної техніки здійснюється по Кременчуку і в інші регіони України. Якщо потрібна консультація, звертайтеся. Замовлення через «Корзину» оформляються цілодобово.