Каталог товарів
UA
Обране

Швейні машини в Чернігові

Кожен, хто знайомий з кравецький справою, розуміє, як вигідно і зручно мати вдома швейну машинку. Наявність особистого пристрою дозволяє в будь-який момент виконувати ремонт одягу, не звертаючись в ательє, або навіть налагодити власний прибутковий бізнес, займаючись пошиттям речей на замовлення. Збираючись придбати швейну машину в Чернігові, важливо правильно її вибрати.

Особливості вибору обладнання

Швейні машинки в Чернігові можна придбати в інтернет-магазині «Швейний світ». Тут вони представлені у величезній різноманітності видів:

  • електромеханічні . Такі пристрої є найдоступнішими за вартістю. Управління робочим процесом здійснюється педаллю, частоту натискання регулює сама швачка. Техніка оснащена електроприводом, тому може забезпечувати досить непогану продуктивність. В каталозі доступні різні моделі даного обладнання від брендів Janome, Brother, Pfaff, Singer, Family, Husqvarna;
  • комп'ютерні . Це найбільш сучасні машинки, управління якими здійснюють мікропроцесор і програма. Основні переваги - висока продуктивність і швидкість роботи, величезний набір операцій. У каталозі магазина «Швейний світ» комп'ютерні швейні машини представлені моделями від таких виробників, як Singer, Family, Janome, Pfaff, Husqvarna;
  • оверлоки . Використовуються для обметування країв тканини. Побутові оверлоки від промислових відрізняються меншою кількістю ниток, які застосовуються в роботі. У нашому магазині замовити це обладнання можна від брендів Husqvarna, Singer, Brother, Janome, Pfaff, Family;
  • коверлоки . Так називають універсальні моделі, які поєднують в собі функції распошивалки, оверлока і сточувальна машини. Ціни на них варіюються в залежності від набору опцій і виробника. У нас можна придбати техніку від ТМ Janome, Pfaff і Juki;
  • Плоскошовні машинки . Вони використовуються для роботи з трикотажем, створюють еластичні стежки. Популярні виробники плоськошовних машинок - Family, Janome, Singer. Пристрої від цих брендів в асортименті моделей доступні в нашому каталозі.

Крім того, в магазині «Швейний світ» представлені в продажу в'язальні та вишивальні машини. Така техніка особливо затребувана у професійних кравців, які працюють на дому. Вона виконує великий спектр операцій. Відзначимо, що у нас всі види обладнання представлені в різноманітності моделей. Тому можна підібрати підходящу за вартістю і кількістю функцій машинку для побутового використання. І це не єдиний аргумент на користь того, щоб купити швейне обладнання на сайті «Швейний світ».

Додаткові переваги нашого магазину

У нас великий асортимент. У каталозі представлена продукція від відомих світових виробників. Кожен бренд пропонує кілька моделей.

Друга перевага - якість товару і сервісу. Ми пропонуємо тільки оригінальні товари від популярних брендів. На кожен пристрій поширюється гарантія.

Третя перевага - зручність оформлення замовлення. Всі заявки приймаються онлайн, вибрати товар можна в будь-який час, характеристики і деталі пристроїв вказані в описах. Крім того, магазин працює по всій країні. Придбати швейну машинку в Чернігові можна з доставкою в будь-який регіон України. Умови, на яких надається послуга, уточнюйте по телефону або на сайті.