Каталог товарів
UA
Обране

Швейні машини в Дніпрі

Чи збираєтеся купити швейну машину в Дніпрі? Чи не доведеться бігати по всіх магазинах міста. Вибирайте відповідну модель прямо через інтернет, зручно порівнюючи функції і можливості пристроїв. В онлайн-магазині «Швейний світ» знайдеться продукція відомих брендів, які оцінені і професіоналами, і аматорами. Кожен споживач в Дніпрі підбере свого «фаворита» серед асортименту швейних машин і буде задоволений покупкою.

Види пристроїв

Сучасний модельний ряд швейних машин в Дніпрі різноманітний, тому їх класифікують за різними ознаками. Перший - спосіб управління. Розрізняють такі швейні машинки:

  1. Механічні. Ручні прилади, які вважаються застарілими. Така машинка здатна шити тільки по прямій рядку. Оснащується ручним або ножним приводом.
  2. Електромеханічні . Найбільш поширений варіант з електроприводом. Швейні машинки функціональні, оскільки можуть виконувати безліч швів, пришивати ґудзики, штопати, створювати петлі. Рядок вибирається за допомогою спеціального колеса. За ціною такі моделі порівняно недорогі, тому в Дніпрі їх часто купують для побутового використання.
  3. Комп'ютерні . Пристрої мають програмне забезпечення, яке визначає необмежені функції. Кожна швейна машинка - це, по суті, міні-комп'ютер. Для зручної роботи вбудований невеликий екран.

При виборі варто відштовхуватися від необхідних функцій і частоти роботи на машинці. Якщо користуєтеся пристроєм рідко, немає сенсу брати комп'ютерну модель. Вартість електромеханічних нижче, а базового набору опцій досить для періодичного шиття.

Решта критеріїв вибору

Отже, ви вирішили, яку хочете купити швейну машинку в Дніпрі. Тепер належить оцінити основні характеристики:

  1. Тип човника. Найнадійнішим вважається вертикальний варіант. Він не вібрує під час роботи, повільно зношується. Горизонтальний човник характеризується зручною заправкою шпульки, але при цьому відрізняється складною регулюванням натягу нитки. Ще в продажу зустрічаються машинки з хитається деталлю. Це простий варіант човника, який зазвичай використовується в недорогих моделях.
  2. Ширина стібка. Параметр визначає якість роботи швейної машини і її функціональні можливості. Гранична ширина стібка зазвичай становить 0,7 см. Вважається, що чим більше цей параметр, тим більш універсальна швейна машинка.
  3. Кількість операцій. Електромеханічні моделі здатні виконувати від 2 до 35 і трохи більше завдань. Якщо мова йде про комп'ютеризованих пристроях, тут число операцій доходить до сотень. При виборі враховуйте, що кожна додаткова функція підвищує ціну приладу. Подумайте над тим, чи варто переплачувати.
  4. Швидкість роботи. Регулювання параметра здійснюється за допомогою ножної педалі. Чим сильніше на неї натискати, тим вище швидкість роботи машинки. Сучасні пристрої забезпечені комфортними способами настройки: ступінчастою і плавною. За рахунок них набагато простіше виставляти потрібну швидкість і при цьому мінімізувати втому під час роботи.

Зверніть також увагу на виробника. Бренд багато в чому визначає якість швейної машинки.

Усе для шиття

У нас в каталозі знайдуться різні моделі швейних машин для професіоналів і новачків. Вибирайте потрібний пристрій і замовляйте його в пару кліків. Доставка діє не тільки в Дніпрі, а й по всій Україні.