Каталог товарів
UA
Обране

Швейні машини у Львові

«Швейний світ» - спеціалізований магазин для ательє, професійних швачок, любителів і початківців майстринь. Кому б не знадобилося купити швейну машину у Львові, у нас гарантовано знайдеться відповідна модель. Продаємо техніку як відомих у всьому світі брендів, так і недорогі варіанти. Асортимент досить багатий і різноманітний.

В каталозі можете зручно переглянути товарні позиції і порівняти їх за ціною, характеристикам. Якщо знадобиться допомога, консультант порекомендує техніку з урахуванням ваших уподобань і бюджету.

Який тип машинки вибрати

У Львові самими затребуваними залишаються такі швейні пристрої:

  1. Електромеханічні . Внутрішній устрій машинки повністю механічне, а в рух воно наводиться за допомогою електроніки. Подібна техніка недорога, але підсумкова вартість буде залежати від бренду і функціональності. В цілому електромеханічної моделі цілком вистачить для побутового використання.
  2. Електронні (комп'ютерні) . Швейні машинки такого типу працюють дуже швидко і при цьому мають величезну кількість налаштувань. Роблять безліч рядків, створюють петлі, вишивають і т. Д. Зрозуміло, електронна модель обійдеться дорожче електромеханічної, але для професійного застосування підійде ідеально.

Якщо потрібна багатофункціональна і швидка машинка, покупці зі Львова воліють електронні моделі. Для будинку або періодичного використання цілком підійде електромеханічна.

Основні параметри

Варто розуміти, що універсальної швейної машинки не буває. Кожен вибирає пристрій з урахуванням відповідних йому характеристик. Рекомендуємо і вам відштовхуватися від таких параметрів при покупці:

  • матеріал корпусу і деталей - недорогі машинки зазвичай виготовляються з пластика. Безліч таких деталей робить пристрій тендітним і непридатним для постійного використання. Краще, якщо більша частина елементів техніки буде металевою;
  • сила проколу - вона визначається потужністю швейної машинки. Не всі моделі здатні шити щільні тканини, наприклад, джинсові. Обов'язково уточніть можливості пристрою і зіставте їх зі своїми робочими завданнями;
  • швидкість шиття - в інструкції до машинки вказується гранична величина цієї характеристики, а також можливість її регулювання;
  • види рядків - їх число прямо позначається на вартості машинки. Чим менше робочих операцій виконує техніка, тим вона дешевша. Відштовхуйтеся від ваших потреб. Практика показує, що далеко не всім потрібен набір десятка різних рядків.

Визначте також бренд. Краще купувати швейні машинки відомих у Львові виробників, таких як Brother, Janome і ін.

Вибирайте якісну швейну продукцію

Якщо ви віддаєте перевагу замовляти товари через інтернет, стаєте клієнтом нашого магазину. Ми надаємо кращі умови для тих, кому потрібно купити швейну машинку у Львові або інших містах України. У продажу ви обов'язково знайдете потрібну вам модель. Визначайте характеристики і шукайте машинку серед представленого товару.

При необхідності ми вкажемо в виборі і відповімо на будь-які питання. Телефонуйте або відразу оформляйте замовлення через корзину. Доставка актуальна по всій країні, в тому числі до Львова.