Каталог товарів
UA
Обране

Швейні машини в Горлівці

Швейна машинка стала звичною технікою, яка допомагає створювати і ремонтувати одяг та інші речі. Вибір так великий, що в каталозі можна і загубитися. Замовити швейну машинку в Горлівці вдасться в нашому інтернет-магазині. У нас швидка доставка в будь-яке відділення транспортної компанії.

Яка буває техніка

Сучасні швейні машинки настільки різноманітні, що варто детально ознайомитися з асортиментом перед тим, як купувати конкретну техніку. У нас можна купити такі моделі:

  • електромеханічні . Зручні побутові помічники, які справляються з простими завданнями. Кількість рядків - в межах 15;
  • комп'ютеризовані . Техніка, яка справляється не тільки з прокладанням запрограмованих рядків, але і зі створенням власних. Подібну швейну машину в Горлівці цілком можна купити для невеликого домашнього ательє;
  • швейно-вишивальні . Основне призначення - створення декору на тканини. Причому площа його обмежується розміром пялец. Крім того, обладнання може робити основні рядки.

Також доступні спеціалізовані машинки: оверлоки, коверлоки, распошивалки, в'язальні. Останні 3 види техніки для домашнього застосування не обов'язкові. Їх раціонально купувати для ательє. А ось оверлок - мрія тих, хто шиє одяг. З його допомогою вдається красиво обробити краї вироби. В «Швейна світі» представлені моделі подібної техніки широкого цінового сегмента і функціоналу.

Виробники: кого вибрати

Ціна швейної машинки залежить від типу і функціоналу. На вартість впливає і те, якого вона виробництва. Для замовлення в Горлівці доступні тільки відомим брендам, які добре себе зарекомендували.

Наприклад, Singer. Продаж машинок під цією торговою маркою почалася більше 100 років тому. Сьогодні позиція компанія-лідера ринку як і раніше стабільна. Німецький виробник створює багато новинок. При цьому його продукція залишається еталоном якості. Останнім часом можна знайти багато моделей більш доступного цінового сегмента через перенесення виробничих потужностей в Азію. При цьому функціонал і збірка чітко контролюються.

В Україні також популярна техніка Janome. Бренд орієнтований на бюджетний сегмент. Ці електромеханічні машинки є цілком доступними. Їх функціонал достатній для побутового застосування. Слід зазначити стильний дизайн і простоту експлуатації.

Ще одна відома японська компанія - Brother. У нас багато моделей від цієї торгової марки, тому що її часто вибирають. І є за що! У таких швейних машинок інтуїтивно зрозумілий інтерфейс, якісна збірка, проста настройка і висока ремонтопридатність. Саме Brother рекомендують початківцям швеям. У марки можна знайти і професійні моделі.

Які рядки повинні бути в швейній машинці

Шиття - основна мета покупки техніки, тому саме на тип і кількість рядків слід звертати увагу, вибираючи її. У самих скромних моделей може бути 10 швів, а у просунутих - 400+. Варто підбирати той варіант, в якому ви зможете більш-менш регулярно застосовувати хоча б 50-60% рядків.

Найпопулярніші:

  • пряма. Причому повинна бути доступна регулювання довжини;
  • зигзаг. Так вдасться обметувати краю деяких виробів. Це в якомусь сенсі альтернатива оверлока;
  • трикотажна. Є не у всіх моделях. Якщо в планах шити, наприклад, футболки або вироби з інших тканин, що тягнуться, то рядок стане в нагоді;
  • потайна, Обметочніе, декоративна. Часто бувають дуже корисні при роботі з певними тканинами.

Також більшість сучасних машинок вміють викидати петлі в напівавтоматичному або автоматичному режимі. Замовляйте швейну техніку на сайті через «Кошик» або телефонуйте нам.