Каталог товарів
UA
Обране

Швейні машини в Рівному

Створювати одяг і не тільки власними руками стало останнім часом дуже модно. Але працювати так самовіддано, як швачки 100 років тому, просто немає часу. Якщо ви захоплюєтеся шиттям, то варто придбати швейну машину. У Рівному це можна зробити в інтернет-магазині «Швейний світ». У нас запропоновані кращі бренди, які давно себе зарекомендували на ринку, забезпечують хорошу якість техніки.

Що вміє сучасна швейна техніка

Якщо задумалися про покупку сучасної швейної машини, то наш каталог приємно порадує. Ви знайдете не тільки прості побутові пристрої, але і технологічні комп'ютерні . Це нове покоління, з їх допомогою можна створювати унікальні рядки, автоматично виконувати деякі процеси. Техніка підкаже, якщо виникнуть якісь проблеми в роботі.

Тим, кому потрібна проста, але надійна швейна машинка, в Рівному вдасться замовити електромеханічну . Кількість операцій невелике (10-15), але для побутового застосування цього більш ніж достатньо. Ціни доступні, тому техніку може дозволити собі кожен.

Сучасні швейні машинки вміють обметувати краю, причому так, що виріб неможливо відрізнити від фабричного. З цим справляються оверлоки . Якщо вам потрібна ще більша функціональність, то вибирайте коверлоки . Вони об'єднують в собі 2 пристрої. Це вже згаданий оверлок і Розпошивальні машинка . Остання створена для роботи з трикотажними тканинами. Вартість спеціалізованої техніки, звичайно, вище, але і функціональність у неї висока. Це означає, що вийде створювати з її допомогою ще більше речей. Цілком ймовірно, що з простого захоплення ви зробите шиття власним бізнесом.

Критерії вибору машинки

Ми здійснюємо продаж різної техніки. Щоб ви змогли самостійно підібрати оптимально підходить для вас модель, пропонуємо звертати увагу на:

  • функціональні можливості. Звичайно, в першу чергу слід визначитися, для яких, власне, завдань потрібна техніка. Якщо плануєте пошиття простих речей, ремонт одягу та текстилю в тих масштабах, які використовуються однією сім'єю, досить простий електромеханічної. Для більш складних завдань слід вибирати з урахуванням конкретної мети: для трикотажу - распошивалки, для створення декору - вишивальна машинка. Якщо не впевнені, яка саме підійде вам, замовте зворотний дзвінок. Консультанти допоможуть визначитися з вибором;
  • кількість і типи програм. Число рядків стартує від 10 (електромеханічні) до сотень (комп'ютерні). Тут все досить просто. Вивчіть характеристики і можливості техніки і зіставте зі своїми потребами;
  • бренд. Це має значення, незалежно від того, для яких цілей купується машинка. Brother - японський виробник, що пропонує техніку з інтуїтивно зрозумілим інтерфейсом. Завжди відзначаються якісна збірка і стабільне вдосконалення. Janome - продукція від шведського бренду. Більшою мірою представлені побутові швейні машинки. Німецький Singer вже багато десятиліть на слуху, і ці вироби вважаються еталоном якості, функціоналу і надійності.

Зверніть увагу на пристрій човника. Сьогодні можна купити з вертикальним або горизонтальним. Останній використовується в більшості варіантів сучасної техніки бюджетного сегмента. Такий човник зручно заправляти, контролювати залишок нитки. Корпус від його роботи менше вібрує. Вертикальний човник використовується в більш дорогих машинах, в тому числі, в промислових. Він надійний, не дає вібрацій при роботі і практично не плутає нижню нитку.

Замовити машинку з доставкою в Рівне і по всій Україні можна через «Кошик» або по телефону. Вибір великий, представлені відомі виробники: Janome, Brother, Pfaff, Family, Singer та багато інших. Пропонуємо зручні умови оплати і доставки.