Каталог товарів
UA
Обране

Швейні машини в Кропивницького

Вибір швейної машинки - відповідальне завдання, адже ця техніка купується на десятиліття, вона навіть може передаватися у спадок. Такі відомі бренди, як Singer, Brother, Pfaff, заслужили довіру багатьох поколінь. У нашому інтернет-магазині ви можете купити швейну машину з доставкою по Кропивницькому і по всій Україні. Пропонуємо тільки надійні моделі з кращим на ринку функціоналом.

Електромеханічна або комп'ютерна

«Швейний світ» пропонує сучасні машинки як бюджетного цінового сегмента, так і більш дорогі, напівпрофесійні. До першого класу варто віднести електромеханічні . Такі ідеальні для побутового використання. У них є до пари десятків рядків, напівавтоматичне викидання петель. Залежно від виробника можуть бути деякі додаткові функції.

Комп'ютеризовані є 2 типів: стандартні швейні і швейно-вишивальні . За назвою зрозуміло, що за допомогою другого варіанта вдається створювати ще і декор, правда функціонал рядків значно менше. Що стосується комп'ютеризованих , призначених виключно для шиття, то кількість швів, які є в їх арсеналі, досягає 400. Навіть є можливість створювати власні, причому є автоматичне їх виконання. Приємний бонус - робота з петлями. Варіантів їх виконання кілька, і теж все робиться в автоматичному режимі.

Окремий клас - оверлоки, коверлоки і Плоскошовні машинки. Це вузькоспеціалізована швейна техніка. За допомогою оверлоков створюють акуратні краю виробів, як у фабричних. Плоскошовні машинки працюють з трикотажем та іншими тонкими тягнуться тканинами. Що стосується Коверлоки , то він об'єднує в собі функціонал перших двох типів.

Яку швейну машинку в Кропивницького замовити, залежить тільки від конкретних цілей застосування. У нас представлений каталог моделей різних класів.

Як зробити правильний вибір

Якщо з типом швейної техніки визначилися, то потрібно ще й розібратися в функціоналі. Для вибору спеціальних машинок (оверлок, коверлок або распошивалки) є свої критерії. Коли швачка хоче таку купити, то розуміє, що конкретно їй потрібно. Якщо ви знайомі зі швейною технікою не дуже добре, але хочеться знайти дійсно відповідну модель, то наступні поради від наших консультантів будуть вкрай корисні. Звертайте увагу на:

  • типи тканин. Слід визначитися, з якими матеріалами плануєте працювати. Зрозуміло, що в домашніх умовах, не маючи великого досвіду, навряд чи ви візьметеся за пошиття шкіряних виробів або пальто з щільної тканини. Але передбачити складно, тому слід зупинити вибір на моделі з потужністю близько 60 Вт;
  • човниковий пристрій. Ціна техніки, в тому числі, залежить і від нього. Щоб вибрати, слід проаналізувати, як часто планується використовувати машинку. Якщо тільки час від часу, то гарне рішення - горизонтальний човник. Він працює тихо, не потребує регулярної мастилі. Вертикальний човниковий механізм необхідний для тих, хто планує шити багато і часто. Він більш міцний, зносостійкий, довговічний;
  • регулювання тиску лапки на тканину. Якщо дана функція присутня, це означає, що техніка здатна перебудовуватися під різні типи матеріалів. Звичайно, на її вартість це теж вплине;
  • викидання петель. Ця функція може бути автоматична або напівавтоматична, але в будь-якому з випадків вона істотно спрощує роботу.

Ми займаємося продажем швейної техніки в Кропивницького вже багато років, тому можете бути впевнені, що запропонуємо кращу якість за оптимальною ціною. Співпрацюємо тільки з перевіреними брендами.