Каталог товарів
UA
Обране

Швейні машини в Кам'янському

Якщо ви вирішили купити швейну машину в Кам'янському, то каталог нашого інтернет-магазину вас приємно здивує. Пропонуємо продукцію від відомих брендів: Janome, Brother, Pfaff, Family, Singer та багатьох інших. Консультанти допоможуть зорієнтуватися у виборі і запропонують ідеальну саме для вас техніку.

Які бувають швейні машинки

Перше, на що слід звертати увагу при виборі, - це тип машинки. Проста, але надійна електромеханічна впорається з елементарними побутовими завданнями. Залежно від моделі можуть бути присутніми трикотажні, оверлочні, з'єднувальні і потаємні шви. Їм під силу тягнуться, пальтові тканини, денім.

Комп'ютерні мають електронний блок управління і дисплей, за допомогою якого користувач отримує підказки та рекомендації. Вартість таких машинок досить висока, адже багато процесів вони можуть виконувати в автоматичному режимі. Працюють з товстими і примхливими тканинами.

Якщо хочете замовити швейну машинку в Кам'янському з розширеним функціоналом, у нас є і такі. Наприклад, коверлок - це комбінація функцій оверлока і распошивалки. Подібна техніка обрізає краї виробу, обметують їх. З її допомогою виходить створювати плоскі шви. Підходить для шиття трикотажних виробів.

Ще одна багатофункціональна машина - швейно-вишивальна . Головна її функція - створення красивого декору на одязі та аксесуарах. Крім того, вона здатна здійснювати прості швейні операції, робити рівні рядки. Для домашнього використання така, може бути, і не потрібно, а ось в невеликій майстерні вона буде затребувана.

Які потрібні функції: вивчаємо характеристики

Щоб купити підходящу швейну техніку саме під ваші потреби, слід розібратися, які функції в ній можуть бути. Стандартний набір: пряма строчка для з'єднання деталей і зигзаг (обробка країв). Є функція обметуванням петель. Цього набору достатньо для простих домашніх операцій.

На ціну машинки впливають такі характеристики:

  • кількість виконуваних операцій. Після вибору типу це найважливіший параметр. Кількість рядків стартує від 10, а верхня межа - 400 і навіть більше. Стільки є в комп'ютеризованих;
  • викидання петель. Цей трудомісткий процес вимагає багато часу і зусиль. Тому наявність в функціоналі даної опції істотно спрощує завдання. Автовиметиваніе є в електронних моделях, а напівавтоматичний режим - в електромеханічних;
  • тип човникового пристрою. Буває вертикальний і горизонтальний. Останній можна виявити в більшості бюджетних моделей. Він зручний для контролю нижньої нитки. Вертикальний в більшості випадків застосовується в професійних машинках. Головна перевага - тривалий термін експлуатації.

Є й інші важливі опції, наприклад, реверс (зворотне шиття). Воно необхідне для закріплення строчки. Наявність Нитковтягувач полегшує заправку. Звертайте увагу і на зубчасту рейку нижньої подачі тканини. Даний елемент повинен містити бічні і задні зуби. Це забезпечить більш просту подачу матеріалів різної товщини.

У нас у продажу є швейні машинки багатьох типів, але варто пам'ятати, що переплачувати за функції, які зараз і в перспективі використовуватися не будуть, не має сенсу. Якщо не впевнені у виборі, звертайтеся до консультантів. Вони допоможуть зорієнтуватися, підберуть найкращий варіант.

Замовити швейну машинку від відомих світових брендів з доставкою по Каменському і по всій Україні можна у нас в «Швейна світі». Пропонуємо тільки перевірені, ходові моделі, експлуатація яких не викличе ніяких складнощів.