Каталог товарів
UA
Обране

Швейні машини в Івано-Франківську

Якщо ви не знаєте, де купити швейну машину в Івано-Франківську, то вам точно до нас. Спеціалізований інтернет-магазин техніки пропонує великий каталог. У нас тільки перевірені бренди, надійні і довговічні швейні машинки для побутового та професійного використання.

Основні види

На сайті «Швейний світ» вдасться замовити електромеханічну або комп'ютеризовану машинку. Є і спеціалізована техніка.

Найзручніші моделі для побутового застосування - це електромеханічні . Вони коштують недорого, тому їх купують найчастіше. Здатні виконувати прості рядки, кількість швів відносно невелика.

Якщо ціна - це не головне, потрібен великий функціонал, тоді пропонуємо комп'ютеризовані машинки . У них кількість рядків велике, можна створювати власні. Всі процеси контролюються програмою. У разі виникнення неполадок користувач відразу ж отримує сповіщення, яке з'являється на дисплеї приладу.

Ми пропонуємо і інші типи швейних машинок в Івано-Франківську. У нас можна купити распошивалки - спеціальну техніку для роботи з трикотажними полотнами. Вона створює акуратні плоскі шви. З таким завданням не здатна впоратися жодна інша техніка.

Дуже затребувані оверлоки . Їхні продажі знаходяться на такому ж високому рівні, як і у звичайних машинок. Використовується техніка для обметування країв виробів. В результаті їх якість можна порівняти з промисловим. Також в каталозі доступні швейно-вишивальні машинки , які не тільки допоможуть створити одяг або аксесуари, а й прикрасять їх ексклюзивним декором. Такі моделі комп'ютеризовані, тому звертатися з ними гранично легко.

Основні функції швейних машинок

Вартість техніки залежить від її функцій. Так, сучасні машинки вміють:

  • шити. Це їх основне призначення. Але кількість рядків, які вони можуть створювати, варіюється в межах 10-400 штук (залежно від типу техніки);
  • вишивати. Ця функція є не тільки у спеціалізованих моделей. Прості візерунки можна створювати і на простих електромеханічних. Правда, це вдається лише досвідченим швеям;
  • обметувати і підрізати кінці виробів. З таким завданням справляються распошивалки і коверлоки. Тому створювати одяг навіть з досить простими машинками гранично легко;
  • викидати петлі. Залежно від моделі відрізняються типи таких операцій (повітряні, круглі петлі) і автоматизація. Практично всі комп'ютеризовані машинки роблять це автоматично. Потрібно тільки вибрати необхідний режим і розташувати тканину на платформі.

Але і це ще не все! Техніка здатна підлаштовуватися під тип тканини, регулювати натяг нитки, тиск лапки і багато іншого.

Як правильно вибрати

Вибираючи швейну техніку, насамперед визначитеся з її типом і необхідним функціоналом. Подумайте, які рядки будуть потрібні або можуть знадобитися в майбутньому. Тут все залежить від цілей - побутове застосування або професійне виготовлення виробів.

Далі дивіться на тип човникового пристрою. Він буває горизонтальний або вертикальний. Перший найбільш поширений в машинках бюджетного цінового сегмента. Він не потребує мастилі, але регулювання нижньої нитки не дуже зручна. Зате перевагою є мінімальна вібрація.

Вертикальний застосовується в дорогий техніці, в тому числі, промислової, адже він дуже надійний і довговічний. Імовірність заплутування нижньої нитки незначна. Також відзначається простота регулювання.

Замовити якісну швейну машинку з доставкою по Івано-Франківську або по всій Україні можна на сайті в будь-який час. Якщо потрібна консультація, звертайтеся. Замовляйте зворотний дзвінок, ми передзвонимо і відповімо на всі ваші запитання.