Каталог товарів
UA
Обране

Швейні машини в Тернополі

Щоб купити швейну машину в Тернополі, не потрібно йти в магазин і довго вибирати, досить уважно розглянути наш каталог і визначитися з ідеальною технікою саме для вас. Якщо виникнуть складності, то завжди готові прийти на допомогу консультанти інтернет-магазину. У нас доступний великий каталог машинок таких торгових марок, як Singer, Janome, Brother, Pfaff і ін.

Основні можливості

Ціна швейної машинки залежить від функцій, доступних користувачеві. Електромеханічні мають в арсеналі до двох десятків швів (прямий, зигзаг, прихований і деякі інші), можуть в напівавтоматичному режимі викидати петлі. Такого арсеналу більш ніж достатньо для побутового пошиття одягу, ремонту речей. Також вони підходять для новачків.

Якщо досвід є, є бажання вдосконалювати свою майстерність, тоді слід зупинити свій вибір на комп'ютеризованої техніки. Таку швейну машину в Тернополі теж можна купити на нашому сайті. Кількість її функцій велике. Є багато рядків (від 100), є створення власних і навіть виконання їх в автоматичному режимі. Потенціал у такої техніки величезний, головне, щоб було, куди його реалізувати.

На сайті «Швейний світ» вдасться замовити і вузькоспеціалізовану техніку:

  • оверлоки - використовуються для обробки країв виробів. Результат не відрізнити від фабричної обметки;
  • распошивальні (Плоскошовні) машинки . Вони застосовуються для пошиття трикотажних речей, в тому числі, нижньої білизни, спортивних комплектів і багатьох інших видів одягу;
  • коверлоки . Комбінація перших двох типів техніки.

Також здійснюємо в Тернополі продаж швейно-вишивальних машинок . З їх допомогою створювати унікальний декор можна легко і швидко. Особливо актуальна покупка, якщо планується виготовляти аксесуари та одяг на продаж.

Додаткові опції швейної техніки

Звичайно, від швейної машинки користувач очікує якісні рядки. Бажано, щоб було багато варіантів. Але і додатковий функціонал, який істотно спрощує роботу, стане в нагоді, особливо якщо з технікою взаємодієте часто.

Серед найбільш корисних опцій, які впливають на вартість, зазначимо такі:

  • якісна підсвічування робочої зони;
  • рукавна платформа для вузьких деталей;
  • реверс - можливість шити в зворотному напрямку;
  • нитковтягувач. Багато сучасні машинки оснащені автоматичним;
  • автозакрепленіе і обрізання ниток;
  • регулювання тиску лапки. Це дозволяє працювати з тканинами різної товщини;
  • точне позиціонування голки.

Ці функції корисні в тому випадку, якщо користуватися машинкою дійсно часто, наприклад, шити одяг на замовлення або створювати наряди для великої родини.

Для початківців і професіоналів

Вчитися звертатися зі швейною машинкою потрібно на найпростішої моделі. Підійде електромеханічна. У такий зручний і інтуїтивно зрозуміле управління. Щоб освоїти ази шиття, цілком достатньо 10-15 типів швів. Варто звернути увагу на продукцію від торгової марки Janome. Ці машинки мають базовий набір функцій і привабливий дизайн.

Набивши руку на такий, вже можна переходити до більш складній техніці. Комп'ютерні машинки відносяться до напівпрофесійним. І справа не в тому, що в подібній техніці складно розібратися, а в тому, що потрібні навички для використання всього її потенціалу. Машинки такого класу представлені брендами Singer, Brother, Pfaff.

Замовити техніку можна в Тернополі і з доставкою по всій Україні. У нас вигідні ціни і офіційна гарантія. Щоб отримати консультацію, телефонуйте за вказаними номерами або замовте зворотний дзвінок.