Каталог товарів
UA
Обране

Швейні машини в Харкові

Наш інтернет-магазин здійснює продаж швейних машинок, а також іншого спеціалізованого обладнання побутового та професійного рівня за найбільш вигідними на ринку України цінами. У каталозі представлені апарати від перевірених торгових марок, включаючи такі світові бренди, як Singer, Pfaff і Janome, що в сукупності з технікою різного типу дозволяє купити швейну машинку в Харкові або будь-якому іншому місті країни для вирішення домашніх і виробничих завдань.

Як вибрати швейний апарат

Як і будь-які інші спеціалізовані установки, швейну машинку необхідно підбирати, виходячи з кола завдань, для вирішення яких вона купується. В цілому на ринку сьогодні представлені апарати трьох типів, а саме:

  • електромеханічні . Відрізняються базовим набором функцій і простотою у використанні. Дуже добре підходять для періодичного домашнього використання, наприклад, ремонту одягу;
  • електронні. Здатні виробляти кілька десятків операцій, а також оснащуються додатковими системами контролю процесу шиття, включаючи швидкість подачі трикотажу і силу його проколу. Забезпечують комфортну роботу з великою кількістю видів тканин. Хороший варіант для частого застосування;
  • апарати з мікропроцесорним управлінням ( комп'ютеризовані ). Здатні виконувати кілька сотень різних типів рядків, а також можуть бути запрограмовані на автоматичне виконання операцій. Оснащуються LED-дисплеями для контролю робочих параметрів і внесення необхідних користувачеві налаштувань. Відносяться до механізмів професійного рівня.

Що стосується класичних механічних машинок, то сьогодні більшість таких моделей має вигляд портативних пристроїв, головне завдання яких полягає в дрібному ремонті одягу і трикотажних виробів.

При виборі апарату необхідно звернути увагу і на тип встановленого в його конструкції човника, який може бути:

  • горизонтальний - найбільш поширений варіант для техніки середньої цінової категорії. Відрізняється зручністю у використанні, проте не пристосований для застосування спільно з товстими нитками;
  • вертикальний - найбільш надійна і довговічна різновид, сумісна з різними типами пряжі. З іншого боку, має деякі обмеження по швидкості роботи;
  • ротаційний - сама просунута модифікація, яка використовується в дорогому обладнанні. Простий в налаштуванні і сумісний з матеріалами різного типу.

Також при виборі швейної машинки варто звернути увагу на її сумісність з нитками того чи іншого бренду, оскільки деякі моделі можуть зможуть бути «заточені» під нитки певних торгових марок.

Наші переваги

Пропонуючи купити швейну машину в Харкові, ми забезпечуємо:

  • широкий вибір обладнання;
  • кращу на ринку вартість апаратів;
  • швидку доставку в регіони;
  • професійні консультації досвідчених фахівців.

Також в магазині «Швейний світ» представлений великий асортимент оригінальних комплектуючих і витратних матеріалів.