Каталог товарів
UA
Обране

Швейні машини в Житомирі

Чи плануєте купити швейну машинку в Житомирі? У нашому інтернет-магазині ви знайдете широкий асортимент товарів і аксесуарів для шиття за доступними цінами. Вся продукція має сертифікати відповідності та офіційну гарантію. Техніка підходить як для побутового, так і для професійного використання.

У каталозі ви можете замовити:

  1. Сучасні електромеханічні машини. Вони приводяться в дію за рахунок двигуна, встановленого в нижній частині. Включення і вимикання здійснюється за допомогою звичайної педалі. Такі швейні машини вважаються найбільш практичними. Їх вартість невисока, а набору базових функцій цілком достатньо для побутового застосування.
  2. Електронні машини . Вважаються більш просунутими: управління здійснюється за допомогою кнопок, оператор може змінювати режими, виставляти потрібні параметри стібків і ін. Ціни на них вище, ніж на електромеханіка, але і можливості ширше. Зазвичай їх використовують професіонали, які займаються шиттям на постійній основі.
  3. Комп'ютерні машини . Найбільш сучасні пристрої, які працюють за заданими програмами в напівавтоматичному режимі. Все, що вам потрібно зробити, - це вибрати відповідний режим шиття і вставити тканину під лапку. Такі машини зазвичай використовуються в ательє або на швейному виробництві.
  4. Оверлоки . Спеціалізовані машинки, які застосовуються для обробки швів. Вони дозволяють якісно зшивати між собою різні деталі і обрізати надлишки тканини. Створений за допомогою оверлока шов не розходиться, красиво і акуратно виглядає.
  5. Коверлоки . Це апарати, які поєднують в собі функції відразу декількох пристроїв: распошивалки, сточувальна машина і оверлок. Дозволяють виконувати десятки видів швів.

Крім швейних машин в Житомирі, в нашому магазині ви зможете придбати все допоміжні аксесуари: нитки, голки, ножиці, лекала, кравецькі шпильки і клей, рулетки тощо. Продаж здійснюється як оптом, так і в роздріб.

Правила вибору

Перед тим як замовити машинку в «Швейна світі», рекомендуємо вам подумати, для чого конкретно ви будете її використовувати, як часто. Для побутового застосування цілком підійде недорога електромеханіка. Вона прекрасно справляється зі своїми обов'язками і має всі потрібні пересічній людині функції. Для професіоналів краще вибрати електронну або комп'ютерну модель, оскільки вона володіє більш широким функціоналом.

При виборі враховуйте:

  1. Матеріал корпуса. Бажано, щоб основа була виконана з металу, а верхня частина - з полімерів. Подібні пристрої служать довше за все, не бояться механічних навантажень і красиво виглядають.
  2. Тип приводу. Він може бути електромеханічний або електронний. Перший варіант дешевше, він підійде для будинку. Другий вид більш сучасний.
  3. Кількість типів рядків. Для побутових цілей зазвичай достатньо 5-10, а для професійних робіт знадобиться кілька десятків, а то і сотень.
  4. Тип човника. Він може бути горизонтальний (встановлюється на недорогі моделі), вертикальний (відрізняється підвищеною міцністю і надійністю) або ротаційний (застосовується на професійних машинах).
  5. Наявність функції створення петель. Вона буде корисна, якщо ви займаєтеся шиттям брюк, спідниць, сорочок тощо.

Щоб замовити якісну і сертифіковану швейну машину з доставкою по Україні, вам слід просто подзвонити нам. Менеджери детально відповідять на наявні питання і допоможуть підібрати підходящу модель. Вся продукція є на складі, на неї поширюється офіційна гарантія. Звертайтеся, ми працюємо без перерв і вихідних.