Каталог товарів
UA
Обране

Швейні машини в Чернівцях

Мрієте стати щасливим володарем якісної швейної машинки в Чернівцях? Тоді звертайтеся в наш інтернет-магазин. У нас представлений широкий асортимент апаратів і аксесуарів для шиття за доступними цінами. На всю продукцію є офіційна гарантія, а наші менеджери детально проконсультують вас з будь-яких питань.

У каталозі ви знайдете:

  1. Недорогі електромеханічні швейні машини. Вони вважаються оптимальними для побутового використання. З їх плюсів можна виділити доступну вартість, простоту освоєння і широкий набір функцій.
  2. Електронні швейні апарати . Більш просунуті моделі, в порівнянні з електромеханічними. Вважаються універсальними, можуть використовуватися як в домашніх умовах, так і в ательє, на швейних підприємствах. Все управління здійснюється через кнопки, розташовані на корпусі.
  3. Комп'ютерні агрегати. Відносяться до категорії професійних. Вони досить дорогі, але можуть працювати в напівавтономному режимі з мінімальним втручанням людини. Підключаються до ноутбука або ПК, в них можна завантажувати програми, відкриваючи для себе нові можливості шиття.
  4. Оверлоки . Подібні пристрої застосовуються для обробки швів. Вони дозволяють зшивати різні деталі один з одним, обробляти краю, підрізати надлишки тканини і ін. Обов'язковий аксесуар для професіоналів. Відзначимо, що деякі швейні машини в Чернівцях мають вбудовану функцію оверлока, що дозволяє заощадити на покупці агрегату.
  5. В'язальні апарати . Призначені для полегшення процесу і прискорення його в кілька разів. Дана техніка підходить як для побутового, так і для професійного використання. Моделі відносно недорогі і надійні.

Інтернет-магазин «Швейний світ» також здійснює продаж вишивальних машин, Коверлоки і різних аксесуарів, які потрібні в процесі шиття. Наприклад, у нас можна купити манекени, спеціалізовані нитки і голки, лекала, лінійки, ножиці і багато іншого.

Правила вибору

Якщо ви хочете замовити швейну машину, яка буде відповідати всім вашим вимогам і побажанням, то рекомендуємо врахувати такі нюанси:

  1. Вид човника. Він може бути горизонтальний, вертикальний або роторний. Перший вважається найбільш поширеним, його встановлюють в машини з середнього цінового сегмента. Другий відрізняється високою надійністю і тривалим терміном служби. Третій відноситься до промислового типу, він розрахований на високу швидкість і великі обсяги.
  2. Наявність можливості зміни швидкості шиття. Це дуже зручна функція, яка дозволяє прошивати тканини з урахуванням їх особливостей.
  3. Можливість роботи з матеріалами різної товщини. Ви зможете регулювати силу притиснення лапки, що дозволить не пошкоджувати м'які і ніжні тканини.
  4. Наявність рукавної платформи. Вона вам знадобиться, якщо ви плануєте підшивати штани або обробляти рукава. Платформа забезпечує легкість обробки важкодоступних місць.
  5. Варіанти рядків і їх кількість. Для домашнього застосування цілком достатньо десятка, а ось для професіоналів знадобляться сотні.

Якщо у вас залишилися питання, ви готові зробити замовлення, тоді просто зателефонуйте в наш інтернет-магазин. Менеджери детально проконсультують, допоможуть підібрати підходящу швейну машину. Наші переваги:

  1. Доступні ціни та приємні знижки для постійних клієнтів.
  2. Адресна доставка товарів по всій території України «Новою Поштою».
  3. Постійна наявність товарів на складі.

Телефонуйте, ми працюємо без перерв і вихідних.