Каталог товарів
UA
Обране

Швейні машини в Маріуполі

Якщо ви хочете купити швейну машину в Маріуполі, то звертайтеся до менеджерів нашого інтернет-магазину. Вони детально проконсультують вас, допоможуть підібрати відповідні моделі, розкажуть про їх особливості та нюанси. У каталозі магазина «Швейний світ» ви знайдете все необхідне для роботи - починаючи від машинок і закінчуючи предметами декору.

Щоб вибрати відповідну вам модель, потрібно визначитися з бюджетом, а також з тим, що саме ви плануєте шити і в яких обсягах. Якщо ви підшиває штани раз на рік, то не варто вибирати дорогі апарати, оскільки вони будуть зайвими. Можна просто придбати недорогу модель. А ось для професійної швачки побутова машинка не підійде: її можливостей буде не вистачати.

види апаратів

На даний момент ви можете купити швейні машинки в Маріуполі наступних типів:

  1. Електромеханічні . Вважаються найбільш простими і надійними, ціни на них відносно невисокі. Управління електромеханічним апаратом здійснюється за допомогою спеціальної педалі. Це дуже зручно, тому що ваші руки не будуть зайняті. Нею можна ввімкнути або вимкнути мотор, а також регулювати швидкість пошиття. Для настройки потрібно використовувати спеціальні важелі і перемикачі на корпусі. Дані агрегати - ідеальний вибір для домашнього рідкісного використання.
  2. Електронні швейні машини. Їх вартість вище, ніж у попередніх. При цьому вони більш сучасні. Управління здійснюється через керуючий блок. Машини виконують кілька десятків операцій і мають розширений функціонал. Добре підходять для швачок, які працюють на постійній основі.
  3. Комп'ютеризовані швейні машини . Вважаються найбільш прогресивними і сучасними. Управляються мікропроцесором через інформаційне табло. Вартість подібних апаратів найвища, але у них дуже багато функцій. Вони можуть шити стежками різного розміру, робити петлі, вишивати тощо. Оператору досить просто вибрати відповідну програму, після чого машина сама виконає все, що необхідно.

Відзначимо, що для будинку найчастіше досить класичних електромеханічних швейних машин. Електронні або комп'ютерні використовують професійні швачки, які займаються цим на постійній основі. Продаж механічних машин сьогодні практично не проводиться зважаючи на їх морального старіння.

типи човника

Перед тим як замовити швейну машину, рекомендуємо вам визначитися і з типом човникового механізму. Він може бути:

  1. Горизонтальним. Вважається найбільш простим для будинку. Шпулька просто вставляється в роз'єм, після чого можна відразу приступати до шиття. Але регулювати натяг нитки в таких пристроях не дуже зручно: дістатися до них складно.
  2. Вертикальним коливається. Такий човник вважається найбільш надійним: він працює десятиліттями без зносу і поломок. Підходить для ниток різного типу, але при цьому вважається досить гучним і повільним.
  3. Ротаційним. Вважається найбільш сучасним і практичним. Зазвичай встановлюється на електронні та комп'ютеризовані апарати, застосовується на промислових пристроях. З переваг ротаційної човникової системи можна виділити простоту настройки, мінімальний рівень шуму, можливість роботи з будь-якими типами тканин і ниток.

Якщо у вас залишилися питання або ви не можете визначитися з тим, яку модель вибрати, то звертайтеся в наш інтернет-магазин. Ми детально проконсультуємо вас, розповімо про переваги та особливості обраної машини, а також здійснимо доставку по Маріуполю або в будь-який інший місто України. На усі товари діє офіційна гарантія і є сертифікати відповідності. Звертайтеся - ми працюємо без перерв!