Каталог товарів
UA
Обране

Швейні машини в Запоріжжі

Роздумуєте над тим, де в Запоріжжі купити швейну машину? Ми надали можливість кожному придбати таку техніку в спеціалізованому інтернет-магазині «Швейний світ». Чому краще купувати машинки тут? Ми зосереджені на продажу тільки цього типу товарів. Отже, асортимент максимально широкий. В наявності пристрою популярних в Запоріжжі брендів. Для вас також знайдуться всілякі пристосування для комфортного шиття та витратні матеріали: манекени, нитки, бокси для зберігання, ножиці, лапки і інше. Замовляйте все необхідне в одному місці, і ми доставимо товар з будь-якого вказаною адресою.

Поради щодо вибору машинки

Щоб куплена швейна техніка влаштувала своїми функціями і характеристиками, підійдіть уважно до вибору пристрою. Радимо відштовхуватися від таких параметрів:

  1. Тип управління. В основному швачки використовують електромеханічні або електронні моделі. Перший тип машинок володіє простим управлінням і основним набором налаштувань. Крім того, ці пристрої доступніше за вартістю. Електронні машинки - сучасні моделі, оснащені великим переліком опцій. Вони роблять робочі, декоративні шви і т. Д. Відмінний варіант для ательє.
  2. Човник. Більшість електронних пристроїв забезпечено горизонтальним виробом. Такий човник вибирають в тому випадку, якщо необхідно робити рядки ширше 5 мм. Ще він відмінно себе показує в роботі з тонкими тканинами. Вертикальний човник - це класика. Він добре працює з ниткою-гумкою, є простим в обслуговуванні.
  3. Потужність. Показника 70-80 Вт вистачає для виконання всіляких видів швейних операцій, навіть якщо потрібно працювати з товстими нитками. Менша потужність буде до речі в побутових умовах.
  4. Види рядків. Найбільш використовувана функція - рівний шов. Ще машинки вміють робити прямі строчки, «зигзаг», обметку країв, петельні шви і т. Д. Можливості техніки уточнюйте перед покупкою.

Фахівці зазвичай знають, яка саме потрібна машинка для їх умов і робочих завдань. Але якщо ви починаюча швачка або купуєте швейну техніку в подарунок, краще проконсультуватися з нашим менеджером.

Популярні бренди

Запоріжжя - велике місто. Тож не дивно, що різноманітність швейних машин тут величезна. Наш інтернет-магазин також постарався зібрати в асортименті продукцію численних брендів. Кожен з них заслуговує увагу як любителя, так і професіонала:

  1. Brother. Це японський виробник, що випускає різні моделі швейних машинок. Продукція відрізняється зрозумілим інтерфейсом, якісною збіркою, легкістю налаштувань і ремонту.
  2. Janome. Один з лідерів на ринку Запоріжжя. Машинки Janome затребувані у професійних швачок і початківців.
  3. Singer. Першопроходець швейної справи досі виробляє швейні машини еталонної якості. Зараз випуск пристроїв зосереджений в Азії, що дозволило знизити ціни на прилади при збереженні функціональності і якості. У Запоріжжі купити швейну машинку цього бренду може практично кожен споживач.
  4. Husqvarna. Техніка виробника в основному приваблює досвідчених швейних майстрів. Вона уособлює справжнє швейцарська якість, радує великим вибором моделей з відмінним набором функцій.

Всі з представлених брендів і навіть інші знайдуться в нашому асортименті. Переглядайте каталог, порівнюйте характеристики пристроїв і замовляйте підходяще. Доставка діє по всьому Запоріжжю, а також в інші населені пункти України.