Каталог товарів
UA
Обране

Топ-10 швейних машин для дому

Розвиток технологій та поява нових методик підштовхують виробників до щорічного оновлення модельного ряду. Найкращі швейні машинки для дому сьогодні помітно відрізняються від топових виробів минулорічного та старших випусків. Плануючи зробити таку покупку, потрібно орієнтуватися насамперед на популярність моделі, кількість доступних функцій та виробничий потенціал. На основі переваг клієнтів ми створили свій рейтинг швейних машинок:

Модель

Ціна, грн

Країна виробник

JANOME EXCELLENT STITCH 15A

4 060

Таїланд

JANOME 1522GN

6 235

Таїланд

FAMILY GOLD MASTER 8018A

7 490

Тайвань

FAMILY EFFECT LINE 323S

4 414

Таїланд

SINGER HEAVY DUTY 4423

5 220

Китай

PFAFF SELECT 3.2

15 515

Китай

PFAFF EXPRESSION 710

42 800

Китай

PFAFF PASSPORT 2.0

16 853

Тайвань

JANOME SKYLINE S5

24 650

Тайвань

HUSGVARNA VIKING Jade 20

15 805

Тайвань

Перелік сформований виходячи із співвідношення ціни обладнання, якості пошиття, кількості доступних функцій та, звичайно, популярності серед клієнтів. У топ швейних машинок входять бюджетні та професійні моделі для домашнього використання.

Недорогі версії здатні виконувати достатньо операцій для простих робіт, вони мають відносно невелику вагу і досить мобільні. Такі рішення хороші для дому, якщо швейна справа – ваше хобі. Тут немає можливостей програмування та високоточних регуляторів, що дозволяє купити виріб за невисокою вартістю.

Якщо ви заробляєте шиттям, то краще замовити модель верхнього цінового сегмента. Такі вироби здатні виконувати вдесятеро більше операцій, мають вбудовану пам'ять і можуть програмуватися за допомогою комп'ютера. Більшість функцій автоматизовано, що дозволяє суттєво полегшити робочий процес.

Розглянемо кращі моделі докладніше

JANOME EXCELLENT STITCH 15A

Бюджетна модель, функціонал якої дає змогу виконувати до 15 операцій. З цією машинкою вам буде доступне виконання зигзагів та декількох типів рядків: прямих, потайних, посилених, оздоблювальних та оверлочних. Серед іншого вона дозволяє робити потайний шов, вшивати блискавку, строчити петлі у напівавтоматичному режимі. Довжину та ширину стібка можна регулювати до 4 та 5 мм відповідно. Невелика вага машинки - всього 6,7 кг - робить пристрій мобільним, що дуже важливе для домашнього використання. Незважаючи на це, її внутрішній каркас виготовлений із металу, що гарантує захист від механічних пошкоджень.

"Жаном Екселент Стіч 15А" споживає всього 60 Вт електроенергії при продуктивності до 860 рядків за хвилину. Завдяки простоті використання вона стане чудовим варіантом для початківців, а також підходить для творчості та пошиття одягу. Машинка працює з усіма видами тканин. Процес шиття стає ще більш комфортним за рахунок наявності ниткозаправника, ниткообрізача, можливості швидкої зміни лапки та відключення подачі тканини.

JANOME 1522GN

Машинка модельного ряду 2021 року, випуск якої приурочили до 100-річного ювілею виробника. Вона відноситься до категорії універсальних та здатна виконувати до 25 операцій. Творити на «Жаном 1522ГН» – суцільне задоволення, адже за її допомогою можна виконувати зигзагоподібні стібки, створювати оверлочні та потайні рядки, працювати у техніці пэчворк. До того ж петля тут виконується в автоматичному режимі та підлаштовується під потрібний розмір ґудзика. Регулятор тиску лапки дозволяє шити вироби з тканин різної щільності.

JANOME 1522GN має досить великий робочий простір - 170,5 х108, 2 мм, тому на ньому можна працювати з об'ємними проектами. Знімна рукавна платформа дозволяє обробляти вузькі округлі деталі. Машинка має невелику вагу – 6,7 кг без чохла, що дає змогу без особливих зусиль переміщувати її за потреби. Пристрій комплектується вертикальним човником, який відрізняється надійністю та довгим терміном служби. У комплекті йде сумка-чохол із щільного матеріалу, що захищає машинку від пилу.

FAMILY GOLD MASTER 8018A

Ідеальний домашній помічник, який повністю виправдовує свою назву. 18 швейних програм – оптимальна кількість, адже вони регулярно використовуватимуться для задоволення повсякденних потреб. Тут є оверлок, кілька варіантів обробки трикотажу, а також можливість виконувати білизняну петлю в автоматичному режимі. Тим, хто займається творчістю, сподобається наявність опцій штопки та вишивки, а також шиття подвійною голкою. Регулятор ступеня притиску лапки та стабілізатор зусилля проколу дозволяють працювати із матеріалами різної щільності. Машинка керується за допомогою електричної педалі з обмежувачем швидкості.

Литий металевий корпус "Фемілі Голд Майстер 8018А" надійно захищає її електронне наповнення від пошкоджень. Машинка стане чудовим вибором як для професіонала, так і для новачка. Під верхньою кришкою розташована підказка, яку довжину і ширину стібка, а також ступінь натягу нитки необхідно встановити для кожної операції і яка лапка для цього призначена. Поруч знаходиться зручний органайзер для зберігання знімних деталей та голок.

FAMILY EFFECT LINE 323S

Електромеханічна бюджетна модель, здатна виконувати 25 операцій, у тому числі еластичну та кілька видів оверлочної строчки, а також петлю в автоматичному режимі. Функціонал машинки розширюється за рахунок знімної панелі, яка дозволяє перетворити плоску основу на циліндричну, зручну для кругової обробки. За допомогою пристрою можна працювати з різними типами тканин. Воно відрізняється плавним ходом та високою якістю складання. Тут мінімум пластикових деталей, що гарантує міцність та надійність конструкції. Вбудована ручка дозволяє без особливих зусиль переміщати машинку в потрібне місце.

У «Фемілі Ефект Лайн 323С» реалізовано все для комфортної роботи, тут також є вбудований нитеносівник, що дозволяє швидко приступити до роботи. Хороше вбудоване освітлення допоможе шити якісно. Розташована перед швачкою панель індикації режимів дозволяє оперативно змінювати параметри роботи, встановлюючи потрібну довжину стібка, ширину зигзагу або змінивши положення важеля зміни ходу.

SINGER HEAVY DUTY 4423

Справжня помічниця рукоділки. Відрізняючись невисокою вартістю, така машинка здатна виконувати до 23 операцій і дозволяє робити обмітний, потайний і еластичний рядок. Платформа для обробки рукавів розширює можливості швачки. Потужний 90-вольтовий механізм забезпечує високу швидкість роботи (до 1100 стібків за хвилину) та відрізняється низьким рівнем шуму, що особливо комфортно для домашнього використання. Пристрій здатний обробляти тканини різної щільності, у тому числі шкіру.

Сталевий каркас та металеві шасі «Сінгер Хеві Дьюті 4423» відповідають за надійність швейної машини та служать додатковою гарантією її довгої служби. Швидкість пошиття у цій моделі регулюється за допомогою педалі. Для зручності швачки тут є посилена рейка просування тканини, що складається з декількох сегментів, LED-підсвічування робочої зони, ниткообрізувач, автоматичне заправлення нитки та система швидкої заміни притискної лапки. Встановлення параметрів роботи механічне, інтуїтивно-зрозуміле.

PFAFF SELECT 3.2

Машинка з електромеханічним керуванням, здатна виконувати до 27 швейних операцій. Пристрій обладнаний вертикальним човником подвійного обгинання, за рахунок чого досягається висока якість рядка. Висока потужність 90 Вт гарантує відмінну продуктивність. Регулювати швидкість пошиття можна за допомогою педалі. Важлива особливість моделі – низький рівень шуму та вібрації, що дозволяє використовувати її навіть удома.

«Пфафф Селект 3.2» здатна виконати обметочний, потайний, еластичний рядки. Білизняна петля прошивається в напівавтоматичному режимі без повороту тканини за 4 перемикання. Тут є кнопка реверсу та вбудований електронний стабілізатор зусилля проколу. Наявність верхнього транспортера дозволяє працювати зі складними тканинами, у тому числі з малюнком, що повторюється. Рукавна платформа, освітлення та лапка для вшивання блискавки роблять роботу швачки ще більш комфортною. Машинка такого класу підходить не тільки для домашнього використання, а й для ательє.

PFAFF EXPRESSION 710

Сучасне високопродуктивне швейне встаткування. Машинка здатна виконувати 274 види рядків, що робить її універсальним рішенням як домашнього хобі, так невеликого виробництва. Робота швачки спрощується можливостями викидання 8 різновидів петель в автоматичному режимі з урахуванням розміру гудзика. Наявність вбудованого верхнього транспортера дозволяє шити навіть тонкі тканини. Висока потужність обладнання – 90 Вт гарантує високу швидкість роботи за збереження якості шва.

У "Прафф Експрешн 710" є практично все для комфортного використання. Машинка оснащена кольоровим РК-дисплеєм, розташованим на рівні очей, що дає змогу оперативно контролювати параметри її роботи. Інтерфейс кількома мовами полегшує процес управління. Велика робоча поверхня дає можливість обробляти великі вироби та щільні тканини. Автоматичне піднесення лапки після зупинки шиття заощадить ваш час.

PFAFF PASSPORT 2.0

Ідеальний вибір для тих, хто шукає компактну і високопродуктивну модель. Машинка важить лише 6,3 кг і відрізняється продуманою ергономікою, завдяки чому займає мінімум місця. Її можливості охоплюють 70 видів швів, серед яких робітники, декоративні, клаптеві та рядки для квілтингу. Пристрій здатний виконувати 4 різновиди петель в автоматичному режимі. Запатентована система подвійної подачі тканин IDT дозволяє працювати з багатошаровими виробами.

"Пфафф Паспорт 2.0" відмінно підходить для навчання. За рахунок компактності її можна легко брати із собою на курси шиття. Висувна панель, розташована справа, містить необхідну інформацію про типи рядків, а зручна опція відображення інформації дозволить у будь-який момент уточнити, яка лапка буде потрібна для виконання вибраного шва. Машинка має регулятор швидкості та кнопки старт/стоп для керування запуском та роботи без використання педалі.

JANOME SKYLINE S5

Модель для сучасних користувачів. З її допомогою можна виконувати 488 операцій, включаючи 11 видів петель. 7-ступінчастий транспортер тканини є надійним помічником швачки. Налаштування машинки зручне за рахунок вбудованих 3 мов управління, серед яких є російська. Робоча зона підсвічується вбудованими світлодіодами у трьох різних місцях, що дозволяє контролювати процес пошиття.

"Жаном Скайлайн С5" відрізняється зручним керуванням за допомогою сенсорної панелі. Встановлений режим роботи відображається на РК-дисплеї, що підсвічується, який розташований на рівні очей користувача. Завдяки такій реалізації шва може менше відволікатися зміну параметрів у процесі пошиття. Знімна рукавна платформа забезпечує комфорт при круговому шитті. Вбудований нитевидівник, можливість роботи без педалі та наявність спеціальних кнопок для регулювання швидкості роботи, позиціонування голки, точкового закріплення – опції, які дарують ще більше задоволення від шиття.

HUSQVARNA VIKING Jade 20

Сучасна швейна машинка, керована мікропроцесорами. Вона здатна виконувати 82 операції, 5 різновидів у петель в автоматичному режимі, а також має широкий перелік можливостей для квілтингу та опцію пошиття у дві нитки. 6-сегментна рейка-транспортер відповідає за рівномірне подання тканини, завдяки чому можна працювати з різними типами матеріалів.

Відмінна риса "Хускварна Жаде 20" - стильний сучасний дизайн, що приховує всі робочі елементи машини. Різні коробки для приладдя та педалі стають її жорстким чохлом. Рідкокристалічний екран дозволяє контролювати робочий процес, а розташовані поруч кнопки – оперативно змінювати налаштування. Вбудоване підсвічування, кнопка регулювання рівня притиску лапки, система швидкої заправки нижньої нитки та «вільний» рукав – корисні додаткові опції для будь-якої швачки.

Вибрати найкращі швейні машинки в 2021 можна зараз в інтернет-магазині S-MIR.