Каталог товарів
UA
Обране

Топ-5 коверлоків: популярні бренди та моделі

Коверлок часто плутають із оверлоком. Візуально прилади можна переплутати, однак вони мають певні відмінності. Коверлок можна використовувати як оверлока, розпошивалки і машини, що сточує. Пристрій акуратно обробляє зрізи та значно розширює можливості. У цій статті ми поговоримо, який коверлок найкращий і в чому його особливості.

Модель

Ціна, грн

Країна виробник

Baby Lock Gloria

53 940

Японія

Baby Lock Ovation

49 300

Японія

Pfaff CoverLock 3.0

23 200

Тайвань

Baby Lock Evolution

46 400

Японія

Pfaff CoverLock 4.0

44 950

Тайвань

Це допоможе вибрати серед десятка варіантів найактуальніші, які повністю задовольнять ваші потреби.

BabyLock Gloria

Найпопулярнішими виробниками швейної техніки 2021 є BABYLOCK та PFAFF. Серед різноманітності продукції є моделі, які, за відгуками покупців, є найбільш функціональними. Кожен прилад має свої переваги та особливості, здатні вивести на перші позиції в рейтингу.

Якщо вибираєте, який коверлок краще купити, зверніть увагу на «Бэби Лук Глория». Модель відкриває нові обрії зручності при роботі. Вона має сучасний дизайн і відмінну функціональність. Японський бренд дає гарантію якості, що говорить про тривалу експлуатацію. У цьому функціональні можливості повністю відповідають вартості.

BabyLock Gloria є пристрій професійного рівня, який здатний за одну операцію виконувати обмітку краю і разом з цим прокладати плоский шов. Є повна заправка в 8 ниток. Оснащений прилад посиленою системою обрізки матеріалу, що дозволяє працювати з товстими тканинами. Є автоматична функція рольової кромки, що замикає лапку, а також вбудоване сховище для аксесуарів та ниткообрізальник. Диференціальна подача варіюється в діапазоні від 0,6 мм до 2 мм.

Є удосконалена система безпеки. Машинка здатна автоматично блокувати прокладання рядка в таких випадках: якщо відкриті передня та бічна кришки, піднято лапку або зроблено заправлення голковою ниткою.

BabyLock Ovation

Топ коверлок складно уявити без цієї моделі. Прилад здатний ефективно здійснювати стандартні 2-, 3- та 4-ниткові краєобмічні рядки. Є система автоматичного регулювання рівня натягу нитки, що дає можливість отримати відмінну якість обробки трикотажу і тканини.

Якщо підбираєте прилад з великим вибором плоских швів, краще купити BabyLock Ovation BLES8. Пристрій здатний виконувати вузькі і широкі рядки рядків, а також ланцюгової стібок. Можна комбінувати кілька видів швів, що розширює спектр можливостей. Це робить модель актуальною не тільки для дому, але й для комерційного використання (наприклад, в ательє).

Коверлоки BabyLock Ovation мають запатентовану систему автоматичного натягу ниток. Сучасна посилена обрізка матеріалу, функція рольової кромки, лапка, що легко замикається, зручна електронна педаль управління роблять роботу дуже комфортною. Швейні аксесуари мають спеціальне місце для зберігання приладдя. Тому всі атрибути будуть на своїх місцях.

Pfaff CoverLock 3.0

Сучасний прилад від німецького бренду «Пфафф» має відмінну якість та високу продуктивність шиття. Велику функціональність забезпечує надійний механізм. У цьому гарантується безперебійна робота коверлока. Прилад має зручну систему переналаштування з функцій оверлока на можливість прокладати звичайні або розпошивальні рядки.

Праворуч від голки знаходиться велика робоча поверхня, яка суттєво полегшує роботу з об'ємними виробами. Є можливість збільшити площу завдяки додатковому розширювальному столику, на якому знаходиться сантиметрова шкала. Матеріал можна повертати по колу, що дозволяє працювати з різними виробами.

Коверлок Pfaff Coverlock 3.0 має такі переваги:

  • гарною комплектацією, до якої входять практичні аксесуари;
  • відмінними функціональними можливостями та універсальністю;
  • високою швидкістю шиття (до 1300 стібків/хв).

Прилад доповнений електронним стабілізатором посилення проколу. Є також опція автоматичної напруги нитки, що дозволяє встановити відповідний режим.

BabyLock Evolution BLE8W-2

Пристрій заслужено входить до ТОП-5 найкращих в Україні коверлоків. Незважаючи на те, що виробник позиціонує прилад як побутовий, його можна сміливо використовувати у невеликих ательє для масового пошиття одягу та інших текстильних виробів. Перевага в компактних габаритах, тому на столі пристрій не займе багато місця. У комплектації є робоча платформа, що має стандартний розмір. У цьому відсутня система колінопідйомника.

BabyLock Evolution BLE8W-2 має 8-ниткову заправку. Модель виконує 58 операцій. Серед них присутні оверлочні, розпошивальні та ланцюгові рядки. Прокладати стібки можна як окремо, так і комбінуючи їх. Унікальність приладу в тому, що він за одну операцію здатний виконувати обробку краю оверлочним швом і прошивати розпошивальним.

У коверлоку присутня повітрострумна заправка петлювача. Виконавши одне натискання на важіль, нитку за допомогою впливу потоку вітру опиниться у трубчастому петлі. Ця опція запатентована компанією «БебіЛок» та є унікальною.

Pfaff CoverLock 4.0

У рейтингу коверлок слід виділити цю модель за рядом переваг. Це найкращий прилад, здатний виконувати 25 швів, які можна прокладати на різних типах тканин. Тому купити Pfaff CoverLock 4.0 актуально для тих, хто працює зі звичайними полотняними полотнами та трикотажем різної щільності.

Пристрій має вбудоване електронне управління. На високому рівні поєднує функції оверлока та розпошивалки, підбираючи варіанти комбінування швів. Широка дванадцятисантиметрова робоча область розташована праворуч від голки. Це значно полегшує роботу з великими виробами. Щоб збільшити поверхню, скористайтеся додатковим розширеним столиком.

Коверлок обладнаний сенсорним дисплеєм (70x50 мм), на якому можна виставляти налаштування завдяки стілус. На екран виводяться поради, що дозволяє швидше приступити до роботи. Щоб повторно не перенастроювати прилад, можна скористатися пам'яттю пристрою, вибравши збережену інформацію в одному з тридцяти осередків.

Багато параметрів Pfaff CoverLock 4.0 володіють електронним налаштуванням. Можна виставити натяг нитки, диференціальний транспортер тканини, стабілізатор зусилля проколу та ін.