Каталог товарів
UA
Обране

Топ-5 найкращих розпошивальних машин для дому

Якісна обробка країв еластичних тканин неможлива без використання розпошивальної машини. Такий інструмент має бути в арсеналі всіх майстрів, які працюють з матеріалами, здатними швидко розтягуватися та відновлювати форму. Найкраща розпошивальна машина створює акуратний еластичний рядок, не деформуючи краю одягу. Вона формує стібок, здатний розтягуватись у довжину і не рватися під впливом підвищеного навантаження. Наш рейтинг розпошивальних машин допоможе підібрати відповідне обладнання для домашнього та напівпрофесійного використання. У топ пристроїв 2021 року входять:

Модель

Ціна, грн.

Країна виробник

Family 8000W

10 660

Тайвань

Janome 7000

11 890

Тайвань

Janome Cover Pro 7

10 440

Тайвань

Janome Cover Pro II

10 440

Тайвань

Singer 14T970

8 795

Тайвань

 У нашому рейтингу зібрані найкращі розпошивалки, що відрізняються високою надійністю, перевіреною якістю та відмінною ціною. При його складанні ми не тільки ретельно вивчили існуючий асортимент, вибравши найвдаліші плоскошовні пристрої, а й врахували відгуки користувачів, які встигли оцінити всі переваги конкретної моделі. Побутові машини із запропонованого списку характеризуються помірними цінами та відмінними функціональними можливостями. Хоча вони призначені для домашнього використання, у них є все для комфортної роботи та професійного виконання операцій.

Ключові параметри вибору розшивки

Щоб визначити, яка розпошивальна машина краща, необхідно звернути увагу на характеристики кожної моделі. Важливими параметрами вибору техніки для дому є:

  • типи швів, які здатні виконувати конкретна модель;
  • наявність системи автоматичного заправлення нитки;
  • кількість робочих голок;
  • налаштування опції декоративного оздоблення;
  • можливість працювати з різними матеріалами, керуючи ступенем натягу нитки та притиском лапки.

Різні за ціною розпошивальні машини з рейтингу дозволяють купити високоякісний пристрій для дому, найбільш прийнятний для вашого бюджету. Товари з топу - це продукція від перевірених часом фірм, що встигли заслужити високий рівень довіри. Якщо ви приймете рішення купити недорогу розпошивалку, шкодувати про придбання точно не доведеться.

Особливості розпошивальної машини Family 8000W

Family Master Lock 8000W – це триголкова чотириниткова розпошивалка, здатна виконувати 4 операції. Можливість регулювання довжини стібка від 1 до 4 мм дозволяє якісно опрацьовувати краї будь-якого виробу. Електричний мотор з потужністю 80 Вт здатний працювати на високій швидкості. Базовий функціонал моделі за необхідності можна розширити шляхом придбання аксесуарів.

Зручність використання распошивальной машиной Family Master Lock 8000W обумовлено наявністю у ній диференціального транспортера подачі тканини та регулятора тиску лапки. Завдяки цьому пристрій однаково добре справляється із матеріалами різної щільності. Полегшена система заправки та регулювання ступеня натягу ниток роблять роботу швачки більш комфортною та ефективною. Велика швейна платформа дозволяє створювати рівні рядки навіть у середині виробу. Вільний рукав допоможе обробляти вузькі ділянки та кругові краї. Простий доступ до деталей пристрою, що рухаються, полегшує процес обслуговування. Система підказок, що знаходиться на робочій панелі, спрощує налаштування перед прошивання певного виду тканини.

Особливості розпошивальної машини Janome 7000

Распошивалка Janome Cover Pro 7000CPS відноситься до пристроїв напівпрофесійного рівня. Вона відмінно підходить для початківців швачок завдяки простоті налаштування. Плоскошівна машинка відрізняється розширеним набором функцій. Вона виконує 7 швейних операцій, що дозволяє зарахувати її до категорії універсальних пристроїв. Електромотор з потужністю 80 Вт забезпечує продуктивність 1 000 стібків за хвилину. Шити можна 2 або 3 голками. Двоступінчастий підйом лапки на висоту 5 або 6 мм дозволяє працювати з багатошаровими виробами.

Розпошивалка Janome 7000 зручна в експлуатації. У неї досить велика робоча зона, що забезпечує високий рівень комфорту. Є знімна рукавна панель, що пристосована для обробки вузьких місць виробів. Інноваційна система контролю натягу нитки відповідає за якість рядка під час роботи з тканинами різної щільності. Можна м'яко відрегулювати ступінь натягу матеріалу. Це дозволяє повністю контролювати процес та досягати найкращих результатів. Зручна панель управління та вбудоване світлодіодне підсвічування дарують додатковий комфорт та значно полегшують працю швачки.

Особливості машини Janome Cover Pro 7

Плоскошовная машина Janome Cover Pro 7 має широкі можливості для шиття трикотажних виробів. Вона здатна виконувати велику кількість еластичних рядків (7 операцій). Максимальна ширина рядка становить 6 мм, а довжина кожного стібка – 4 мм. При споживаній потужності всього 75 Вт вона здатна виробляти до 1000 стібків за хвилину. Машинка виконує 2-, 3-, 4-ниткові шви.

Багато швачок, що працюють на Janome Cover Pro 7, відзначають зручність та функціональність даної моделі. Розпошивка оснащена системою посилення швами STS. Це пристосування робить їх щільними та міцними, зменшує провисання ниток. Змінити параметри роботи пристрою під час зміни типу матеріалу можна навіть без використання інструкції. Тут допоможе система швидких підказок. Удосконалений триступінчастий регулятор ступеня притиску лапки та опція диференціальної подачі тканини підвищують якість рядка, полегшують роботу швачки. Подовжена платформа (13,5 см) дозволяє зручно розташувати розкроєний виріб. Наявність знімної рукавної панелі гарантує комфорт при обробці кругових елементів.

Особливості розпошивальної машини Janome Cover Pro II

Janome CoverPro CP II – це сучасна розпошивалка, здатна виконувати 4 різновиди швів. Пристрій має 3 голки, працює за допомогою 4 ниток. Виконує рядки шириною до 6 мм та стібки довжиною до 4 мм. Інноваційна система посилення шва запобігає провисанню ниток петлювача. Двоступінчастий підйом лапки на висоту 5 або 7 мм дозволяє працювати з одно- та багатошаровими виробами. Потужний електромотор відповідає за високу швидкість шиття. Розпошивальна машина здатна виробляти до 1000 стібків за хвилину. Велика робоча платформа (розмір – 10 х 14,3 см) дозволяє комфортно розміщувати вироби та виконувати серединні шви.

Janome CoverPro CP II відрізняється зручністю використання. У комплекті йде знімний рукав для полегшення обробки кругових деталей. Регулятор диференційованої подачі матеріалу дозволяє впливати на щільність розміщення стібків, розтягуючи або прибираючи тканину. Електронний стабілізатор зусилля проколу здатний підлаштуватись під обробку матеріалів будь-якої щільності. Полегшена заправка петельників дозволить оперативно приступити до роботи, а система швидких підказок на панелі – точно налаштувати обладнання для прошивання потрібного матеріалу. Швачка зможе однаково ефективно працювати з тканинами різної щільності завдяки наявності регулятора ступеня тиску притискної лапки.

Особливості розпошивальної машини Singer 14T970

SINGER 14T970C – побутова розпошивальна машина, що відрізняється фабричною якістю рядка. Якщо відрегулювати положення голок та ступінь натягу ниток, вибрати відповідний спосіб заправки, то можна виконувати один із чотирьох видів швів з максимальною шириною рядка (5,6 мм) та довжиною стібка (4 мм). Електромотор має потужність 105 Вт. Він дозволяє здійснювати до 1300 стібків за хвилину. Розпошивалка здатна виконувати 2-, 3-, 4-ниткові шви. Лапка в цій моделі піднімається на висоту 4,5 мм.

SINGER 14T970C забезпечить комфорт як новачкові, так і професіоналові. Тут є такі необхідні опції, як дозаправник ниток петлювача та кольорове маркування заправки. Це дозволяє швидко підготувати машину до виконання швейних операцій. Для точного налаштування можна встановити ступінь притиску лапки та натягу нитки, довжину стібка та потрібні показники роботи диференціального транспортера. SINGER 14T970C справляється з пошиттям як легких трикотажних тканин, так і щільних джинсових. Вбудована у корпус розпошивальної машини лампа створить оптимальні умови для шиття у будь-який час.